Igor Jotić

Pevač i kompozitor iz Požarevca. Član Connect Network tima od 2022 godine. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su: Beki Bekić, Nena Đurović, Džej Ramadanovski, Darko Lazić i mnogi drugi. Autor hitova: Njoj bih više verovao, Mađije…

Aleksandar Milić Mili

Aleksandar Milić Mili (Osijek, 28. januar 1969) srpski je kompozitor, muzički producent, aranžer i vlasnik diskografske kuće Miligram Music. Osnivač je grupe Miligram.
Sa devetnaest godina komponovao je prvi hit, pesmu Ja ne pijem, u interpretaciji Harija Varešanovića i Harisa Džinovića. Zatim je osnovao vlastiti bend i snimio pesmu Neka me misli napuste. Godine 1996. komponovao je sve pesme na albumu Svetlane Ražnatović, a na tom albumu je potpisan i kao producent i aranžer. Osim sa Svetlanom Ražnatović, sarađivao je i sa Lepom Brenom i Anom Nikolić.

Milorad Mića Nikolić

Srpski kompozitor, instrumentalista, aranžer i pevač.

Rođen je 21. aprila 1958. godine u Šapcu. Bio je prvi solista orguljaš u Evropi. Autor je mnogih pesama i hitova narodne muzike, a među najpoznatijima su “Lepotica grada” (Šaban Šaulić), “Кako mi nedostaješ” (Haris Džinović), “Ti, ona i ja” (Snežana Đurišić), “Srećo moja, moje zlato” (Vida Pavlović). Njagov orkestar je svirao i pratio Šabana Šaulića dugo godina. Takođe je napisao nekoliko pesama za pobednicu Evrovizije Mariju Šerifović. Bio je vlasnik produkcijske kuće Mega saund.

Beki Bekić

Beki je svoju prvu singl ploču snimio 1981. Prvi album izdao je 1985. godine, sa kog se je izdvojila pesma Ti si me opila. Album iz 1986. prošao je slabije, da bi na albumu iz 1989. pesma Alipašin izvor postala hit. Godine 1991. je takođe imao hit Ti i ja, srca dva. Sa prelaskom u ZaM 1992. godine izdao je album na kom je bilo čak 5 hitova: Konja vrana i sat zlatni, Marama šarena, Možda te još volim, Pomozi mi majko i Imam jedno pitanje. Narednih godina se nižu hitovi: Šećeru moj, Kako decu da delimo, Pomozite drugovi, Otac, Sokolica, Uno, due, tre, Zlatija, Košulja mi pocepana, Čubura i drugi. Od 2000. do 2004. godine pravio je pauzu i nakon toga snimio album Boja mastila, sa kog je naslovna numera postala hit.

Dražen Damjanović

Kompozitor i tekstopisac iz Podgorice. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Šako Polumenta, Dara Bubamara, Dragana Mirković Edita Aradinovć i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2021. Godine. Autor hitova: Javite mi, javite, Mami mami…

Draško Savić

Kompozitor i tekstopisac iz Požarevca. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Anica Milenković, Nena Đurović, Živkica Miletić, Beki Bekić i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2021. Godine. Autor hitova: Igračka, Daj joj moje haljine

Nenad Nikolić Patalo

Kompozitor, tekstopisac i aranžer. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Ljuba Aličić, Živkica Miletić, Radiša Trajković Đani, i drugi. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Marko Drežnjak

Kompozitor i aranžer. Autor je pesmama: Bankrotirala, Detektiv, Fiesta. I mnogim drugim. Sarađuje sa poznatim imenima među kojima su Milica Pavlović, Anabela, Katarina Živković i mnogi drugi.

Husa B Street

Husa je jedan od retkih kompletnih umetnika koji je, pored toga što je interpretator,
ujedno i kompozitor, aranžer, tekstopisac, igrač, koreograf i instruktor.
Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Dragana Mirković, Željko Šašić, Ceca, Šako Polumenta, Goca Božinovska.

Armin Šaković

Rođen 3.7.1968. godine u Sarajevu. Muzikom se kao kantautor, autor i pevač bavi od 1990 godine. Mnoge su pesme ovog stvaraoca opravdano zaslužile status evergrina. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Branislav Samardžić

Kompozitor i tekstopisac i aranžer. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Šako Polumenta, Dado Polumenta, Mira Škorić, Sanja Đorđević i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2021. Godine. Autor hitova: Daj mi malo vremena, Kao led kao žar….

Dobrivoje Ivanković

Doca Ivanković je rođeni pesnik, sa istančanim osećajem za narodnu liru. Rođen je 13. marta 1935. godine u Stepojevcu. Pun samopouzdanja postaje sam svoj majstor i od kraja 60-ih počinje i da komponuje pesme na svoje stihove. Već posle pesme “Uzmi sve što ti život pruža” bilo je jasno da je narodna muzika dobila jednog od najvećih autora svih vremena.

Amil Lojo

Muzičar je i autor brojnih hitova. U dvadeset i pet godina karijere, imao je priliku sarađivati s velikim imenima iz muzičkog svijeta, poput Dženana Lončarevića, Massima, Goce Tržan, Harija Varešanovića, Saše Kovačevića…, odnedavno su coveri koje snima s mlađim pjevačima postali prava senzacija na društvenim mrežama.

Zoran Kalezić

Zoran Kalezić (1. februar 1950, Danilovgrad) srpski je pevač narodne muzike, poreklom iz Crne Gore. Njegove najpoznatije pesme su Moj dobri anđele, Dobro veče izgubljena nado, Stan’ mladosti, stani, stani, Moj život je tužna priča, Željo moja, moj otrove, Kako je lepo u mom kraju, Ti nikad nećeš znati, Šta će meni vino i Vratiću se, majko. Tokom svoje višedecenijske karijere prodao je više od 15 miliona nosača zvuka. Istaknuti je estradni umetnik.

Vesna Petković

Rame uz rame pored tekstopisaca koji su 80-tih vedrili i oblačili Južnim Vetrom, važi za jednog od najkvalitetnijih čijoj bogatoj i profesionalno izgrađenoj karijeri zavide mnogi. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Dragana Mirković, Šemsa Suljaković, Mile Kitić , Marina Živković i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2021. Godine.

Nebojša Oderković

Kompozitor, tekstopisac i aranžer. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Živkica Miletić, Radiša Trajković Đani, Ljuba Lukić, Rade Jorović i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2021. Godine.

Predrag Negovanović

Peđa Negovanović je jedan od najplodnijih i najsvestranijih kompozitora narodne muzike. Komponovao je na stihove Ruždije Krupe, Mile Janković, Radmile Mudrinić, Miodraga Ž. Ilića i ostalih vrhunskih tekstopisaca. Peda je je jedan od retkih kompozitra koji je komponovao na stihove Dobrice Erića. Takođe je na stotine pesama i kola komponovao i svirao zajedno sa svojim legendarnim bratom Novicom Negovanovićem. Član Connect Network tima od 2021. Godine.

Rade Vučković

Rođen je u Kuršumliji. Sa 19 godina je stigao u Beograd i upisao Muzičku akademiju. Skoro svake večeri je nastupao u „Topčiderskoj noći“, u to vreme ovaj restoran je bio omiljeno stecište Beograđana. Njegove prve kompozicije u duhu narodne muzike su postale veliki hitovi. Najpoznatije pesme je uradio za Šabana Šaulića ali i za mnoge druge pevače: „Kako si majko, kako si oče“, „Dođi da ostarimo zajedno“, „S namerom dođoh u veliki grad“, „Dva galeba bela“, „Sneg je opet, Snežana“, „Sanela“, „Danima te čekam“, „Šumadijo, ko bi tebe ostavio“, „Rado, lepa Rado“ i „Nisam te se nagledao“. Komponovao je više od dve hiljade pesama, od toga samo za Šabana Šaulića više od stotinu. Sarađivao je između ostalih sa pevačima kao što su: Zoran Kalezić, Snežana Đurišić, Mitar Mirić, Džej Ramadanovski, Vida Pavlović, Dobrivoje Topalović, Ipče Ahmedovski, Ljuba Aličić i mnogi drugi.

Marija Ćajić

Kompozitor I tekstopisac. Zajedno sa suprugom Raletom bili su jedan od najuspešnijih autorskih tandema u bivšoj Jugoslaviji. Sarađivala je sa mnogim poznatim imenima poput Biljane Jevtić, Lepa Brena, Mitar Mirić, Marinko Rokvić, Goca Lazarević I mnogi drugi.

Mirko Kodić

Mirko Kodić je srpski harmonikaš, kompozitor i aranžer koji je sarađivao sa brojnim popularnim pevačima narodne muzike, poput Šabana Šaulića, Mehe Puzića, Jašara Ahmedovskog i drugih. U dosadašnjoj karijeri je objavio desetak studijskih albuma na kojima preovladavaju kola koja je sam komponovao i aranžirao. Rođen je 29. novembra 1957. godine u Jasenovu kod Svilanjca. Njegov talenat za muziku roditelji su otkrili vrlo rano, te su mu kupili prvu harmoniku. Učio je da svira kod Vitomira Životića, a prvu singl ploču sa pesmama „Resavski vez“ i „Ljubišino kolo“ objavila je Diskografska kuća „Diskos“ iz Aleksandrovca 1979. godine.

Aleksandar Kobac

Aleksandar Kobac (Beograd, 25. april 1971) srpski je kompozitor i aranžer. Za petnaest godina rada, iza sebe ima više od tri hiljade pesama i preko trista hitova. 2005. godine je sa grupom Flamingosi i pesmom Ludi ljetni ples učestvovao na Beoviziji, 2008. godine sa Stefanom Filipovićem i pesmom Zauvijek volim te učestvovao na Evroviziji, a 2009. godine sa Markom Konom i Milanom Nikolićem i pesmom Cipela učestvovao na Beoviziji, te iste godine na Evroviziji u Moskvi. Radi muziku za bugarske, makedonske, crnogorske, bosanske i hrvatske umetnike. Komponuje muziku za TV emisije kao što su Ćao Darvine i Amidži šou, kao i muziku za industrijski film.

Saša B. Dinić

Kompozitor I aranžer. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Anastasija Ražnatović, Mc Stojan, Katarina Živković, Milica Todorović i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Miladin Bogosavljević

Naš čuveni tekstopisac. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Šeki Turković, Lepa Lukić, Zorica Marković, Saša Popović, Indira Radić i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Šako Polumenta

Šako Polumenta je crnogorski turbo-folk i pop-folk pevač. Rođen je 27. marta 1968. godine u Bijelom polju. Živi u Podgorici. Muzikom je počeo da se bavi 1993. godine i od tada je objavio 11 studijskih albuma i snimio veliki broj singlova. Tokom svoje karijere sarađivao je sa brojnim muzičarima, među kojima i sa Vesnom Zmijanac, Vesnom Rivas, Darom Bubamarom, Donom Ares, Dadom Polumentom, Slavicom Ćukteraš i Stojom. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Siniša Ličina

Kompozitor I tekstopisac. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Goga Sekulić, Rade Lacković, Sandra Afrika, Milena Ćeranić i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Rale Ćajić

Rale Ćajić je započeo karijeru s kraja sedamdesetih sa velikim hitom Borisa Bizetića „Nisi znala da te volim“, koju je otpevao u duetu sa Mirom Beširević. Sa svojom suprugom Marijom snima prvi solistički album „Nije lako druže moj“. Te 1986. godine sa pesmom „Nije lako druže moj“ pobeđuje na sarajevskom festivalu folka „Ilidža“. Posle punih 25 godina pobeda bosanskohercegovačkih pevača na „Ilidži“, Marija i Rale odnose trofej u Srbiju. Zanimljiv je njihov album „Tebi voljena Srbijo“, koji je nastao 1993. godine u ratnom vihoru. Sav prihod od ovog projekta uplatili su zajedno sa svojom izdavačkom kucom PGP RTS u Fond Kapetana Dragana za ranjenike. Pravili su kao kompozitori pesme za Ljubu Aličića, Lepu Brenu, Halida Muslimovića, Stelu, Biljanu Jevtić

Zoran J Matić

Zoran je iz rodne Ćuprije došao u Beograd da studira mašinstvo. Poneo je gitaru i stihove. Ubrzo je počeo da pevuši po studentskim žurkama, zadovoljavajući se osmehom koleginice. Tako su neprimetno nastale i njegove prve pesmice, koje je rešio da pokaže nekom iz PGP-a. Naleteo je na Docu Ivankovića koji mu dade očinski savet: “Teško ćeš proći kao mlad kompozitor pored mene, Vukasa, Novice, Prede, Miše. Znaš kako je – mala bara, puna krokodila! Pošto lepo pišeš, bolje ti je za početak da probaš kao tekstopisac”.

Goran Ratković Rale

Goran Ratković Rale vođa nekadašnjeg beogradskog Heavy Metal banda Metro, danas je kompozitor, producent i aranžer mnogim Folk zvezdama. Mega hitove je stvarao za Lepu Brenu, Indiru Radić, Sašu Matića, Jelenu Karleušu, Seju Kalača, Stoju, Minu Kostić, Tanju Savić, Sanju Maletić, Velu, Šabana Šaulića, Daru Bubamaru, Viki Miljković, DJ Krmka, Anu Bekutu, Sanju Đorđević, Nedu Ukraden, Reni, Eru Ojdanić, Ćiru, Natašu Đorđević, Miloša Bojanića, Maju Marijanu, Alena Islamovića, Gogu Sekulić, Gocu Božinovsku, Gogu Filipović, Martu Savić, Kseniju Mijatović, Đanija, Cecu Slavković, Jašara Rahmedovskog, Šaku Polumentu, Gorana Vukušića, Cobea, Suzi, Draganu Mirković.

Zoran Kostić

Kompozitor i aranžer. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Šako Polumenta, Beki Bekić, Allegro Band i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Rama Demir

Kompozitor, tekstopisac i aranžer. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Aca Lukas, Allegro Band, Nataša Matić i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Alen Ćirić

Kompozitor, tekstopisac i aranžer. Autor je pesmama: Diablo, Gde je mala zaspala.. Sarađuje sa poznatim imenima među kojima su Nataša Vodeničar, Evrokrem Barabe, Jadranka Barjaktarović i mnogi drugi.

Dorian Šetina

Kompozitor i aranžer. Svoj pečat ostavio je na pesmama: Brojanica, Fenomenalno, Ima ona sve i mnogim drugim. Sarađuje sa poznatim imenima među kojima su Ana Bekuta, Bojan Tomović, Bane Mojićević i mnogi drugi.

Aleksandar Toković Toka

Aleksandar Toković Toka je rođen 1963. godine u Beogradu. Godinama je bio veoma traženi studijski muzičar i producent. Od 1989. godine je i vlasnik i producent studija “Focus” u kome su snimali brojni domaći i strani popularni izvođači: Point blank, Legende, Eyesburn, Bora Đorđević, Rambo Amadeus, John O’Leary, Direktori, Zid Mortal, Slomljena stakla, Rapid force, Darkwood dub, Kazna za uši, Teška vremena, So sabi itd. Do sada je u studiju “Focus” imao 1016 objavljenih izdanja zvuka a prodato je preko milion nosača zvuka sa potpisom tog studija.

Stevan Simeunović

Naš čuveni kompozitor I tekstopisac. Sarađuje sa poznatim imenima kao što su Stoja Novaković, Aleksandra Prijović, Mile Kitić i mnogi drugi. Tvorac je velikih hitova I za pokojnog Šabana Šaulića. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Milan Miletić

Naš čuveni kompozitor I tekstopisac. Sarađuje sa poznatim imenima među kojima su Aleksandra Bursać, Jelena Kostov, Tamara Milutinović, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Saško Nikolić

Sin Milorada Miće Nikolića. Čuveni je kompozitor i aranžer. Sarađuje sa poznatim imenima naše estrade, među kojima su: Aleksandra Bursać, Emir Habibović, Marija Šerifović, Aleksandra Mladenović, Tamara Milutinović i mnogi drugi.

Ajnur Serbezovski

Kompozitor i aranžer. Brat čuvenog pevača Muharema Serbeyovskog. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Marinko Novčić Cipiripi

Kompozitor i tekstopisac. Sarađuje sa mnogim poznatim imenima kao što su Jovan Perišić, Miloš Bojanić, Anica Milenković i mnogi drugi. Član Connect Network tima od 2022. Godine.

Toma Zdravković

Zdravković je bio izuzetna ličnost na srpskoj narodnoj sceni, pravi boem i pesnik, iako u formi srpske narodne muzike, imale su i duh šansone. Zdravković je imao karakterističan bariton vokal, ne previše moćan, ali topao, nalik Šarla Aznavura.

Neke od najpoznatijih pesama su Prokleta nedelja, Dotak’o sam dno života, Ostala je samo uspomena, Pustite me da živim svoj život, Dva smo sveta različita i svedočenje Pesme moje.

Kemal Monteno

Кemal Monteno (Sarajevo, 17. septembar 1948 — Zagreb, 21. januar 2015) bio je bosanskohercegovački i jugoslovenski kantautor, tekstopisac, kompozitor i šansonjer italijanskog porekla.
Montena je odlikovao poseban lirski, romantičarski muzički izraz, u kojem su na jedinstven način objedinjeni motivi bosanske sevdalinke sa mediteranskim šarmom italijanske kancone.
Uz brojne festivalske nastupe, Кemal Monteno poznat je i po čitavom nizu večnih hitova, koji su objavljeni na njegovim albumima tokom bogate karijere, a veliki deo njih i danas je jednako tako aktuelan, kao i u trenutku prvog objavljivanja.

Baja Mali Knindža

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža je srpski folk pevač, tekstopisac i kompozitor, koji je prepoznatljivost stekao devedesetih godina 20. veka, pevajući novokomponovane rodoljubive pesme. Rođen je 13. oktobra 1966. godine u Gubinu kod Livna. Živi i radi u Beogradu.

Pesme je počeo da piše još u osnovnoj školi, inspirisan klasicima ruske književnosti.

Redovno je nastupao na školskim priredbama, a muzikom se počeo baviti u Beogradu krajem osamdesetih godina. Prva pesma koju je snimio bila je „Nema raja bez rodnoga kraja“. Pevao je u kafanama u Surčinu i Sarajevu, a pred sam početak rata vratio se u rodni kraj. Umesto puške, u ruke je uzeo mikrofon, a u tom periodu je snimio i prvi album pod nazivom „Ne dam Krajine“. Teme njegovih pesama su uglavnom bile ratne, veličao je srpske vojvode iz prethodnih ratova, te pevao o onima koji su predvodili Srbe u ratovima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Od 1991. do 2014. godine snimio je i objavio skoro trideset studijskih albuma, te nastupao širom sveta.

Mirko Pajčin je rođen 1966. godine u selu Gubin kod Livna. S ocem Neđom, majkom Mašom i pet godina mlađim bratom Novakom živeo je u rodnom selu sve do 15. godine. Otac je radio u Nemačkoj i Austriji, a majka je bila domaćica. Vodila je brigu o sinovima, kući i poljoprivrednom gazdinstvu koje su posedovali. Sa sedam godina je doživeo ozbiljan zdravstveni problem. Naime, nakon što je ispratio oca koji je putovao u Nemačku, Baja je osetio jake bolove, a u bolnici su konstatovali da mu je jedan bubreg potpuno nefunkcionalan. Lekari u Sarajevu su ga hitno operisali i uspeli da spasu drugi bubreg, pa samim tim i njegov život. Karijera

Inspirisan svime što se oko njega dešavalo, te pričama o Drugom svetskom ratu koje je čuo od svoje bake, Baja je sve češće ljubavnu tematiku svojih pesama menjao hronikom vremena. Tako su nastajale rodoljubive numere po kojima će ostati prepoznatljiv do današnjeg dana. Prvi album pod nazivom „Ne dam Drine“ je objavio 1991. godine. Pored naslovne, na njemu su bile i numere „Vratiće se delija“, „Za krst časni“, „Krajišnik“, „Zapjevajte braćo“ i druge. Već sledeće godine se u prodaji pojavila njegova kaseta „Stan’te paše i ustaše“ sa pesmama koje su brzo postale hitovi. Na toj kaseti su bile numere „Božić je“, „Kad sam bio mali“ i „Pevaj Srbijo“, te obrada stare pesme „Morem plovi jedna mala barka“. Tokom 1993. godine Baja je snimio čak četiri albuma. Na kaseti pod nazivom „Živeće ovaj narod“ bile su pesme „Dođi kući Momčilo“, „Ne volim te Alija“, „Pjeva srpska krajina“ i druge. Na albumu „Još se ništa ne zna“ su bile numere „Srbi se nikog ne boje“, „Obilić me zove“, te duet sa Borom Čorbom „Ćuti, ćuti ujko“, za koji su snimili i video spot. Pesme „Diler“, „Zatvor“, „Đedo“, „Gavrilo“, „Dražo“ i druge našle su se na albumu „Rat i mir“, a numere „Prošli su mi vozovi“, „Stari bagrem“, „Večeras dame biraju“ i druge na kaseti pod nazivom „Kockar bez sreće“. Uz instrumentalnu pratnju Orkestra „Pravoslavci“, Baja je 1994. godine snimio album „Pobediće istina“ sa pesmama „Od Grahova do Zvornika“, „Krajino, krvava haljino“, „Pravoslavac“, „Dođi pope, ljubimo ti stope“ i druge. Posebno se izdvojila numera „Pravoslavac“, koja je i danas jedna od njegovih najslušanijih pesama.

Privatni život

Mirko Pajčin je rođen 1966. godine u selu Gubin kod Livna. Još kao petnaestogodišnjak se preselio u Beograd, gde i danas živi i radi. O njegovom privatnom životu se vrlo malo zna, uprkos činjenici da je više od trideset godina prisutan na domaćoj javnoj sceni. Pevač ipak ne krije da ima šestoro dece i da je od 2017. godine u braku sa suprugom Draganom, koja se retko pojavljuje u javnosti. Ćerku Smiljanu Baja je dobio 1996. godine, a već u decembru 1997. rodila se Ljiljana. Tri godine kasnije su dobili još jednu devojčiću kojoj su dali ime Anđela.

Na svoj rođendan 2004. godine je dobio sina Nenada. Drugi sin Gavrilo je rođen 2017, a treći Danilo godinu dana kasnije.

Ćana - Stanojka Mitrović

Ćana – Stanojka Mitrović (rođ. Bodiroža; Gornja Tramošnja, 28. mart 1968), poznatija kao Ćana, bosanskohercegovačka je i srpska pevačica.

Bodiroža je rođena 28. marta 1968. godine u selu Gornja Tramošnja kod Sanskog Mosta. Osnovnu školu završila je u mestu Tomina, a srednju poljoprivredno-tehničku školu (opšti smer) u Sanskom Mostu. Pevanjem je počela da se bavi još u osnovnoj školi, gde se uvek izdvajala na „poseban” način zbog boje glasa i načina pevanja. Nastupila je na mnogim priredbama i manifestacijama.

Prvi profesionalni angažman započela je kao 19-godišnjakinja u Subotici u restoranu „Beograd”. Godine 1989. iz Titograda sa KUD-om odlazi na turneju: Belgija, Švedska, Danska i dr. zemlje, gde ostavlja utisak kod publike i pravi poslovne kontakte za kasnije. Godine 1992. odlazi u Kanadu (Toronto), a posle kreće na evropsku turneju.

Godine 1998. u periodu od januara do maja završila je svoj prvi CD pod naslovom Nadam ti se. Iste godine je na festivalu Moravski biseri dobila prvu nagradu publike za izvođenje pesme Kazni se sam.

Uspeh prvim CD-om otvorio joj je uspešnu putanju u muzici i medijima; 2000. godine ostvarila je saradnju sa Sinovima Manjače (snimili su pesmu Brat i sestra).

Dana 20. oktobra 2001. godine, Stanojka Bodiroža se udala za Dragana Mitrovića Relju. Iste godine se iz Doboja sa mužem Reljom preselila u Beograd i 2002. godine postala zvanično Beograđanka (dobivši državljanstvo Republike Srbije);[traži se izvor] osvojila je još jednu nagradu na Zlatnom melosu. Ćana i Relja 2003. godine, istog dana i meseca kada su ovekovečili svoju ljubav, dobili su sina Luku.

Diskografija

  • Nadam ti se (1998)
  • Pomozi mi (2000)
  • Imam dokaz (2002)
  • Nedostižna meta (2004)
  • Dođi, sine (2007)
  • Mostovi (2010)
Srećko Šušić

Srećko Šušić (Kraljevo, 4. novembar 1956) srpski je pevač narodne muzike.[1] Karijeru je počeo u poznim godinama – 1992. godine, te je do danas ukupno snimio 11 albuma.[2] Dugo je radio kao službenik, a muzikom se bavio iz ljubavi. Njegove najpoznatije pesme su Bacio bih sve niz reku, Ti si moja devojka (duet sa Suzanom Jovanović), U sećanju živiš, Rođena si za kraljicu i Ulica rađa grešnike.

 
„Srećko Šušić”. Discogs (na jeziku: engleski). Pristupljeno 2023-01-26.
 
„‎Apple Music”. music.apple.com. Pristupljeno 2023-01-26.
 
„Srećko Šušić – Biografija 2020, Visina, Težina” (na jeziku: engleski). Pristupljeno 2023-01-26.
 
„Srecko Susic”. Tekstovi Pesama (na jeziku: srpski). Pristupljeno 2023-01-26.

Radosav Begović Roki

Pevač Radosav Begović poznatiji kao Roki (1981)  postao je jedan od najtraženijih pevača kada su u pitanju privatna veselja i slavlja, a mnogi ga zovu i “kralj šatre” budući da na takvim mestima najviše peva. Zanimljiva je i priča o njegovom nadimku.

– Imao sam pet-šest godina i moj dobar drug imao je prosto želju da me tako nazove. Ne postoji nikakav poseban razlog niti nešto isto osim prvog slova. Uglavnom, ostalo mi je to kao nadimak i svakako je dobro. Nekada mi je to bilo i malo bezveze. Uvek sam se predstavljao kao Radosav a nadimak su mi vezivali za neku borbu, tuče, što uopšte nije u mom fazonu. Ja sam čovek veseljak, ali nadimak Roki je prepoznatljiv u ovom svetu muzike tako da i nije to loše – ispričao je Roki za Grand jednom prilikom.

Veruje se da ne postoji mesto u Srbiji da on tu nije nastupao, a veoma je popularan i na veseljima u dijaspori.

Kada je imao 6 godina počeo je da svira harmoniku, a pevanjem je počeo da se bavi kada je imao samo 17 godina.

Za Rokija kažu i da je nekrunisani kralj srpske dvojke i bakšiša, a njegove pesme „Lasto moga proleća“ i „Pismo“ verujemo da svi odlično znate. U poslednje vreme je radio i obrade nekih starih pesama, a zakazan je i godinu dana unapred.

Jednom prilikom je govorio i o tome što ga zovu “doktor za dušu”.

– U principu tu ima svega, a da li sam ja doktor za dušu, to će publika proceniti nakon moje nove pesme – istakao je pevač nedavno u emisiji „Grand Parada“.

ABADIĆ DEJAN – 894
AJNUR SERBEZOVSKI – 22 u Srbiji (Moramo traziti od HDS Macedonia)
ALDIN KURIĆ (AL DINO) – 152
ALEKSANDAR KOBAC – 1012
ALEKSANDAR KORAĆ
ALEN ĆIRIĆ – 57
ALJOŠA MITROVIĆ – Nepoznato ( Amus katalog )
AMIL LOJO – 214
ANTUNOVIĆ GORAN – 24
ARMIN ŠAKOVIĆ – 156
ATANASIJE SAVIĆ – 214
BEKI BEKIĆ – 723
BOGOSAVLJEVIĆ MILADIN – 417
BORIS MAĆEŠIĆ – 392
BORKO RADIVOJEVIĆ – 74
BOŽO NIKOLIĆ – 72
BRANISLAV SAMARDŽIĆ – 714
BUDIMIR BUCA JOVANOVIĆ
DEMIR JETULA – 86
DJORDJEVIĆ NATAŠA
DOBRIVOJE IVANKOVIĆ – 597
DORJAN ŠETINA – 429
DRAGAN GOLUBOVIĆ MLAVSKI
DRAGISA BAŠA – 417
DRAŠKO SAVIĆ – 315
DUŠAN POPOVIĆ (Medeni mesec) – 65
ELVIR UZUNOVIĆ – 15
HUSEIN ALIJEVIĆ HUSA – 314
IGOR JOTIĆ – 94
JOVANA STANKOVIĆ – 52
KEMAL MONTENO – 421
KITIĆ MILOJKO (Mile)
KLJAJIĆ IVAN – 92
KSENIJA MALOVRAZIĆ -126
LAZO PAJČIN
LJUBA LUKIĆ
LJUBIŠA KOVAČEVIĆ – 329
LJUBOMIR CEBALOVIĆ – 32
MARIJA ĆAJIĆ – 357
MARINKO NOVČIĆ CIPIRIPI – 97
MARKO DREŽNJAK – 208
MARTA SAVIĆ – 114
MIHAILO RAJIČIĆ – 159
MILORAD NIKOLIĆ – 1092
MILOŠ BOJANIĆ – 195
MILOŠ MANDIĆ – 120
MIODRAG TODOROVIĆ KRNJEVAC – 419
MIODRAG Ž ILIĆ – 1692
MIRJANA MIJATOVIĆ – 20
MIRJANA TRIŠIĆ – 91
MIRKO KODIĆ – 360
MIRKO PAJČIN
MIRKO ĆAJIĆ – 279
MIROLJUB BRZAKOVIĆ BRZI
MIROSLAV STOJILJKOVIĆ – 23
NEBOJŠA FILIPOVIĆ (Medeni mesec) – 197
NEBOJŠA ODERKOVIĆ – 192
OBREN PJEVOVIĆ – 193
PERICA ZDRAVKOVIĆ – 1172
PREDRAG NEGOVANOVIĆ – 1012
PREOĬANIN SAMARDZIĆ NATALIJA – 34
RADOSLAV RADE VUĬKOVIĆ – 985
RALE ĆAJIĆ – 260
RAMIS DEMIR- 114
SAŠA B. DINIĆ – 94
SAŠA DRAGIĆ- 104
SAŠA NIKOLIĆ – 329
SAŠA RAKIĆ – 93
SINIŠA LIĬINA – 122
STEVAN SIMEUNOVIC – 1692
STEVAN STEVICA SPASIĆ
SVETOZAR ANDRIC ALLEGRO – 21
TOMA ZDRAVKOVIĆ – 317
TOMANOVIĆ GORAN (Oktobar 1864)
TOMANOVIĆ LJUBINKO (Oktobar 1864)
VERA ŠERIFOVIĆ – 122
VESNA PETKOVIĆ – 630
VUJIĆ SLAVIŠA
ZAH DENI – 4
ZARKO PAVLOVIC VALJEVAC – 92
ZORAN BEOĬANIN – 96
ZORAN KALEZIĆ – 192
ZORAN KOSTIĆ – 192
ZORAN MATIĆ – 1123
ZORAN VLAJIĆ – 792
ĐORĐE JOVANIĆ – 4
ČEDOMIR RAJIČIĆ (GRUPA LUNA) – 452
ŽIVOTA RADUJEVIĆ