Dobrodošli u CONNECT NETWORK


Upravljanje YouTube Kanalima: Zaštitita kanala od upozorenja (Claim), opomena (Strike) i potpunog ukidanja kanala

Naša predanost zaštiti kreativnosti ne zaustavlja se samo na autorskim pravima u muzičkom svetu. Ako ste vlasnik YouTube kanala, CONNECT NETWORK pruža sveobuhvatnu zaštitu od upozorenja, opomena i gašenja kanala, osiguravajući nesmetanu distribuciju vašeg sadržaja.

Vršimo postavljanje sadržaja, ažuriranje i kompletnu administraciju Vašeg kanala.
Trenutno štitimo preko 50 000 pesama i  administriramo najveće kanale kao što su kanali Šabana Šaulića, Mileta Kitića, AmiG Show, Lazo Pajčina, Tome Zdravkovića i mnoge druge...

Kako Pratimo Vaš Kanal:

  1. Automatizovano Praćenje: Koristimo napredne alate za automatsko praćenje vašeg YouTube kanala i identifikaciju potencijalnih kršenja autorskih prava.

  2. Brza Reakcija: U slučaju upozorenja i opomena, CONNECT NETWORK preduzima brze korake kako bi rešila nesporazume i očuvala vašu prisutnost na YouTube-u.

  3. Savetovanje o Pravilima YouTube Platforme: Pružamo smernice i savete kako biste ostali u skladu sa pravilima YouTube platforme, minimizirajući rizik od gašenja kanala.

Vaš Partner u Digitalnom Svetu:

  • Sveobuhvatna Zaštita: Bez obzira da li se bavite muzikom, vlogovanjem ili drugim vidom kreacije, CONNECT NETWORK je vaš pouzdan partner u digitalnom svetu.

  • Transparentnost i Efikasnost: Naš tim radi transparentno i efikasno, obezbeđujući da vi možete nastaviti sa stvaranjem, a mi ćemo se pobrinuti za zaštitu vašeg digitalnog identiteta.

Kroz CONNECT NETWORK osigurajte ne samo autorsku zaštitu već i miran san u vezi sa vašim YouTube kanalom.